Wie ben ik?

Ik ben Minke van der Velde. Ik kom oorspronkelijk uit Enschede en heb Geneeskunde gestudeerd in Groningen. Voor de coschappen ben ik weer terug gekomen naar Twente. Van 2013 tot 2016 ben ik werkzaam geweest als arts-assistent gynaecologie en obstetrie in het Medisch Spectrum Twente (MST) te Enschede. In oktober 2015 ben ik begonnen aan de opleiding Postmaster Seksuologie in Utrecht, de opleiding heb ik in december 2016 afgerond. In het kader van mijn opleiding heb ik van april 2016 tot en met december 2016 als arts-seksuoloog in opleiding (i.o.) binnen de Ziekhuisgroep Twente (ZGT) in Almelo en het MST te Enschede gewerkt op de afdelingen Urologie en Gynaecologie. Sinds 2021 ben ik geregistreerd seksuoloog NVVS (Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie). In 2023 heb ik de training Vat van Zelfwaardering gevolgd bij Gertjan van Zessen en Sanne Rosier. Kijk hier voor meer informatie.

Ik heb veel patiënten, zowel mannen als vrouwen, geholpen met hun klachten. Wil jij weten voor welke klacht je bij mij terecht kan? Kijk dan hier.

Minke van der Velde