Kosten

Vanaf 2024 zijn de kosten voor een consult €112,50. Daarin is er geen verschil of de afspraak overdag of in de avond gepland is. Een consult duurt 45 minuten. Het is ook mogelijk om een vervolggesprek van 30 minuten in te plannen. Een vervolggesprek van 30 minuten kost €85. Je betaalt geen meerprijs als je als stel komt.

Sterk gereduceerd tarief voor patiënten van Huisartsenpraktijk UT Campus
Alle patiënten van Huisartsenpraktijk UT Campus kunnen gebruik maken van een sterk gereduceerd tarief. Een consult kost dan €42,50. Meer informatie over de procedure vind je hier.

Betaling

Je ontvangt een factuur die je binnen 14 dagen dient te voldoen. De factuur wordt per mail verzonden, in deze mail vind je ook een betaalverzoek om de factuur eenvoudig te betalen.

Afspraak verzetten of afzeggen

Een afspraak kan tot uiterlijk 48 uur voor het afgesproken tijdstip verzet of afgezegd worden. Afspraken die later worden afgezegd of als je niet komt, worden in rekening gebracht.

Vergoeding

Seksuologische hulp zit niet in het Basispakket. Het zou kunnen dat je wel aansprak kan maken op een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering. Voor vragen hierover wil ik je adviseren contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Vaak vraagt de zorgverzekeraar om een verwijsbrief van de huisarts. Meer informatie over vergoedingen vind je hier.

Minke van der Velde is geregistreerd seksuoloog NVVS opgenomen in het SH-register onder registratienummer 25205.