Behandeling

Het eerste gesprek is een intakegesprek. Daarin worden vele vragen gesteld met betrekking tot de klacht. Maar ook vragen over o.a. de algemene gezondheid en de relatie komen aan bod. Als het probleem en de oorzaak voldoende helder zijn wordt een behandelplan gemaakt. Indien nodig wordt, uiteraard met jouw instemming, lichamelijk onderzoek verricht. Tevens wordt in dit eerste gesprek al veel informatie gegeven en soms oefeningen mee gegeven.

Het advies is om eens per 4-6 weken een afspraak te plannen. Heb je een relatie? Dan is het aan te raden om samen op het intakegesprek te komen. Per keer wordt aangegeven of het verstandig is om samen een vervolgafspraak te plannen. De hoeveelheid afspraken is erg afhankelijk van de klacht en de inzet van de cliënt.

Beeldbelconsulten

Vanwege het coronavirus is het ook mogelijk om beeldbelconsulten te plannen. Je kunt een mail sturen om een afspraak te maken.

Wachttijd

De wachttijd voor een intakegesprek in mijn praktijk bedraagt momenteel ongeveer 3 maanden. Je kunt je hier aanmelden voor de wachtlijst.

 

 

Wil je een afspraak plannen?
Neem dan contact met me op!